Nederlands

Sun-y-skin

Spray-Tan Studio

(Airbrush) Spray Tanning

Wilt u graag een gezonde bruine kleur. Zonder bloot gesteld te worden aan de schadelijke UV-stralen van de zon en solarium? En zonder het risico op huidveroudering? Dan is een Spray Tan behandeling misschien iets voor u. (Airbrush) Spray Tan is het gezonde alternatief voor een egale en natuurlijk gebruinde huid.

 

Tijdens de Spray Tanning wordt er een heel dun laagje Tanning Lotion op uw huid aangebracht. Het resultaat is direct zichtbaar. U hoeft niet bang te zijn voor oranje verkleuring of vlekken na de Spray Tan behandeling.

 

Zo werkt het :

De Tanning Lotion wordt met een speciaal daarvoor ontwikkelde airbrush spraygun op de huid verneveld.

 

In de Spray Tan Lotion is de werkzame stof DHA (DiHydroxyAcetone) verwerkt. DHA zorgt voor een mooie en natuurlijke bruine kleur. Een goede Tanning is niet van "echt" te onderscheiden.

 

DHA is een kleurloos suiker die met de huideigen eiwitten en aminozuren zorgt voor een reactie in de bovenste huidlaag waardoor er een verkleuring plaatsvindt. Deze reactie zorgt voor een natuurlijke bruine kleur.

 

U kunt met uw Spray Tan gebruinde huid gewoon verder bruinen in de zon. U moet zich dan wel met zonnebrandcrème insmeren. De Spray Tan Lotion biedt geen bescherming tegen schadelijke UV-stralen.

 

De voordelen van een Spray Tan behandeling:

* geen risico op huidveroudering

* niet blootgesteld aan schadelijke UV-stralen

* in 10-15 min. een prachtige, stralende en natuurlijke bruine huid

* Spray Tan Lotion bevat huidverzorgende bestanddelen waardoor uw huid na een behandeling zacht en glad aanvoelt

 

 

 

www.sunyskin.com // info@sunyskin.com // +49 (0) 1575 5352350